Attent Zorg - Woonzorgcentrum Regina Pacis - Hospice De Baroktuin in Arnhem.

20-07-2023 15:48

 

 

Attent Zorg en Behandeling

 

 

 

Palliatieve zorg gericht op uw welbevinden:


Bij ernstige ziekte in de laatste levensfase is er vaak de wens om zolang mogelijk thuis te blijven wonen en hier zorg te ontvangen. Er kan echter een moment komen dat het voor u helaas niet meer mogelijk is om in uw eigen woonomgeving te blijven. 

 

Woonzorgcentrum Regina Pacis in Arnhem biedt professionele zorg in een huiselijke sfeer, waarin we ons richten op uw welbevinden en dat van uw naasten. Deze zorg wordt geboden in de hospice De Baroktuin.

 

 

 

De Baroktuin:

 

In hospice De Baroktuin doen we er alles aan om mensen in hun laatste levensfase een fijne plek te bieden, met veel persoonlijke aandacht. In één van de tien moderne eenpersoonsappartementen, voorzien van onder andere een telefoon, televisie, audio-installatie en internetaansluiting, is er (beperkte) mogelijkheid om met uw eigen meubels een persoonlijke sfeer te creëren. U kunt terecht in de gezamenlijke huiskamer en uw familie heeft de mogelijkheid om te blijven logeren. Ook is er een familiekamer en kunt u gebruik maken van een koppelbd. De kamers zijn voorzien van een gedeelde badkamer.

 

In de hospice wordt 24 uur per dag zorg geboden door een specialistisch team van artsen, verpleegkundigen en verzorgenden. Daarnaast zijn wij erkend als High Care Hospice Unit. Wij willen graag uw klachten verlichten en comfort bieden. Een breed team van zorgprofessionals staat tot uw dienst, zoals bijvoorbeeld een geestelijke verzorger, psycholoog, fysiotherapeut of ergotherapeut. Ook is er de mogelijkheid tot het meedoen aan diverse activiteiten.

 

U kunt in Regina Pacis gebruik maken van de manicure, pedicure, kapper, restaurant, bibliotheek en het winkeltje. Of juist de rust opzoeken in de stilteruimte.

 

In de hospice werken diverse vrijwilligers.

 

 

 

Samenwerking:

Hospice De Baroktuin werkt samen met andere organisaties binnen het Netwerk Palliatieve Zorg regio Arnhem en de Liemers. Op de website van Netwerk Palliatieve Zorg vindt u meer informatie over dit netwerk en alle betrokken organisaties.

 

 

 

Opname:

U kunt uzelf aanmelden voor opname, maar dit kan ook via de huisarts of ondersteunende hulpverleners. Er is een indicatie voor palliatieve terminale zorg nodig (ELV palliatief). We hanteren geen exclusiecriteria, maar bekijken iedere situatie zorgvuldig. Samen met ons multidisciplinaire team beslissen we of een opname passsend is. We leveren hierin maatwerk. In spoedeisende situaties kan een indicatie achteraf geregeld worden.

 

Dankzij de indicatie ELV palliatief betaalt u geen eigen bijdrage en wordt alleen het eigen risico in rekening gebracht.

 

 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze centrale klantenservice op 0800 288 36 89.

 

 

 

 

 

Adressen:

 
 

Attent Zorg en Behandeling

Locatie: Regina Pacis 

Hospice De Baroktuin

Velperweg 158

6824 MD Arnhem

Telefoon 026 384 74 00

 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 

Attent Zorg

Hoofdstraat 8 

6994 AE De Steeg

Tel: 0800 288 36 89

E-mail: info@attentzorgenbehandeling.nl

Contactformulier: www.attentzorgenbehandeling.nl/contact

 
 

Attent Zorg en Behandeling beschikt over een eigen centrale klantenservice, die wij Frontoffice noemen. Medewerkers van de Frontoffice kunnen u informeren over alle mogelijkheden die Attent Zorg en Behandeling u te bieden heeft. Ook kunnen zij u behulpzaam zijn bij het aanvragen van een indicatie en het regelen van de door u gewenste zorg, begeleiding en behandeling.
 
 
 

Contact:

 
De centrale klantenservice (Frontoffice) is maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 288 36 89 of via e-mail info@attentzorgenbehandeling.nl