Hulpmiddelen voor het doorzitten.

20-10-2014 21:10


Drukverlagende Zitkussens.


Langere tijd zitten:

Een drukverlagend zitkussen verdeelt de druk gelijkmatig over het lichaam. Er zijn kussens voor verschillende risico categorieën. De zitkussens van ROHO zijn verkrijgbaar voor alle risico categorieën.


Laag risico / Comfort bieden:

Comfortabel zitten, afwisselende houdingen, makkelijker en meer bewegen bevorderen welzijn, gezondheid en zelfredzaamheid. De onderstaande zitkussens geven comfort en kunnen worden ingezet bij beginnende wonden en lage en matige risico's op doorzitten


Reeds huidletsel / hoog risico:

Alle onderstaande kussens kunnen worden ingezet bij alle categorieen wonden en alle risicoklassen. Allen maken gebruik van DRY FLOATATION® technology. Deze technologie is gebaseerd op hydrostatica en maakt gebruik van 4 principes. Door de bewegingsvrijheid van de cellen in zes richtingen, lage oppervlaktespanning, contstante gelijkmatige drukverdeling en lage afschuivings- en wrijvingsspaningen zorgen deze kussen voor een uitstekende drukverdeling die op zijn beurt weer zorgt voor een hoog comfort. De meeste van deze kussens hebben ook nog de mogelijkheid om te positioneren en meer stabiliteit te bieden.



Bron:  www.doorliggen.nl