In Compagnie: ontmoetingsmoment bij Inloophuis Leuven te België. / Elke eerste dinsdag van de maand.

02-01-2024 14:00
 
 
 
 
 
 

 

In Compagnie: maandelijks ontmoetingsmoment:

 
 
 
"In Compagnie" is een nieuw maandelijks initiatief van het Inloophuis en Kom op tegen Kanker voor mensen met kanker en hun naasten.
 
 

 

Ben je 60-plus en heb of had je kanker, of ben je een naaste van iemand die getroffen werd door kanker? 

 

Dan verwelkomen we je graag op ons maandelijks ontmoetingsmoment in het Inloophuis, elke 1ste dinsdag van de maand tussen 14:00 en 16:00 uur. 

 

Deelname is gratis.

 

 

Op het programma: gezellig samenzijn, "in compagnie". Ongedwongen ervaringen met elkaar kunnen delen, of specifieke vragen in groep kunnen bespreken. Wij zorgen voor koffie, thee en versnaperingen!
 

Van harte welkom op dinsdag 2 januari! De deur van het Inloophuis staat open, inschrijven is niet nodig. Er zijn ondersteuners van het Inloophuis en van Kom op tegen Kanker aanwezig.

 

 

Van harte welkom!

 

 

 

Meer informatie:

 
Een initiatief in samenwerking met Kom op tegen Kanker. Doelgroep: 60-plussers. Ook naasten zijn welkom. Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig.
 

Heb je vragen of zoek je meer informatie over deze bijeenkomsten, dan kan je terecht in het Inloophuis via 016/ 19 07 07.

 
 
 
 

 

Bereikbaarheid van het Inloophuis:

 

Het Inloophuis ligt in het hart van de stad, in de Koning Leopold I-straat 33 in Leuven (een zijstraat tussen het Ladeuzeplein en de Bondgenotenlaan).

 

Ons huis is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Leuven, bushaltes rector De Somerplein of J. Stas). Parkeren kan vlakbij in stadsparking Ladeuze (Monseigneur Ladeuzeplein).
 
 

 

Inschrijven:

 
 
  • Om jezelf in te schrijven voor een ontmoetingsavond, ga hier naar de activiteiten op de website van Inloophuis Leuven
 
  • Klik daarna op de gewenste datum en tijd en je komt in het inschrijfformulier
 
  • Is een datum VOLZET dan kun je jezelf helaas niet meer inschrijven