Inloopochtend borstkankervereniging in Streekziekenhuis Konining Beatrix te Winterswijk op 20 November 2017.

20-11-2017 09:30

                                        Lotgenoten ontmoeten en samen ervaringen uitwisselen, niet alleen emotioneel maar ook praktisch. De herkenning en erkenning van situaties staat centraal.


Waarom een inloopochtend?

Wanneer de diagnose borstkanker gesteld wordt, krijg je heel wat te verwerken. Het verwerken doet iedereen op zijn eigen manier. Mensen ontmoeten die hetzelfde meemaken, kan het verwerkingsproces positief beïnvloeden. Het uitwisselen en delen van ervaringen kunnen helpen om weer een nieuwe balans te vinden in het leven.


De inloopochtend wordt georganiseerd door mensen die zelf borstkanker hebben gehad.


De inloopochtend is bedoeld om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Tijdens de ochtend wordt er gepraat over onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft. Hoe gaan de anderen om met een herkenbare situatie? Welke oplossingen hebben zij gevonden voor bepaalde problemen? De herkenning en erkenning van situaties en problemen staan centraal.


Iedereen die borstkanker heeft of heeft gehad is welkom op de inloopochtend. Aanmelden is niet nodig. Je kunt je die ochtend melden bij de Gastenservice in de centrale hal van het SKB. 


Data + Tijd:

20 november 2017

9.30 tot 11.30


Adres:

Streekziekenhuis Koningin Beatrix (Hoofdlocatie)

Beatrixpark 1,

7101 BN  Winterswijk.
Bron: www.skbwinterswijk.nl