Koor 'Zingen voor je leven' bij Toon Hermans Huis Maastricht. / Elke dinsdag.

02-01-2024 15:30
 

 

 

 

 

 

 

Koor 'Zingen voor je leven' elke dinsdag van 15:30 tot 16:30 uur bij Toon Hermans Huis Maastricht voor € 3,75,- per persoon per les.

 

Het koor van het Toon Hermans Huis Maastricht genaamd “Zingen voor je Leven Koor” bestaat uit allemaal enthousiaste mensen die liefde en vooral passie hebben voor zingen.

 

Zingen verbindt, geeft energie, brengt je in beweging en geeft lichaamsbewustzijn, het maakt iets in je los, letterlijk. Het is goed om vaker naar elkaar te luisteren, te communiceren, samen te werken en daarbij emoties te hanteren, het lijkt wel een hele klus om samen te zingen in een koor. Maar wat geeft het een plezier om samen te zingen, het versterkt namelijk het gevoel van saamhorigheid. Dat is nou juist wat dit koor uitstraalt.

 

Elke dinsdagmiddag komt het koor bij elkaar om samen heerlijk te zingen onder begeleiding van dirigente Tonny van der Beesen en pianist/gitarist Robert Laenen. Er is keuze uit meer dan 100 liedjes die vaak door de mensen zelf zijn aangevraagd. En niet te vergeten nog een uitgebreid Nederlandstalig repertoire en de kerstliederen. Elke week is het weer een feestje.

 

 

Interesse?

 
  • Wil je meer weten of je aanmelden voor het zangkoor? Stuur dan even een e-mail naar: info@toonhermanshuismaastricht.nl of bel 043 362 10 00 of loop binnen in het Toon Hermans Huis. 
 
  • Mocht je alsnog verhinderd zijn, laat het ons dan ook even weten.
 
  • Het is uiteraard ook mogelijk om een gratis proefles mee te zingen. 

 

 

 

 

 
 
 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Maastricht,

Sint Servaasklooster 33,

6211 TE Maastricht.

Tel: +31 (0)43 326 1000

E-mail: info@toonhermanshuismaastricht.nl    

 

 

 

 

 

 

Bron: www.toonhermanshuismaastricht.nl