Meditatie en een gesprek met Rawie Sewnath bij Parkhuys Almere. / Elke maandag

08-01-2024 10:30
 
 
 

           

 

 

 

 

Meditatie en een gesprek:

 

Mijn naam is Rawie Sewnath. Ik ben momenteel als geestelijk verzorger werkzaam in de ouderenzorg in Amsterdam. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk waarmee ik verbonden ben aan het Centrum voor Levensvragen Overijssel/Flevoland. Vanuit mijn eigen praktijk ben ik ook consultant bij interculturele vraagstukken, meditatieleraar, sound healer (klankschaalmasseur) en numeroloog. Ik heb een justitie-verleden, ben namelijk begonnen als geestelijk verzorger voor gedetineerden en heb daarna in het Flevoziekenhuis gewerkt en bij GGzCentraal (o.a Meregaard en Amethist).

 

Binnenkort ga ik meditatiesessies geven bij Parkhuys Almere in combinatie met een goed gesprek. Na een inleidende meditatie waardoor innerlijke verstilling en ruimte ontstaat, gaan we dieper in op actuele thema's die op dat moment naar boven komen.

 

 

 

 

 

Data + Tijd:

 
  • Elke maandag - 10:30 tot 12:30 uur
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kosten:

Gratis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Aanmelden:

Wil je jezelf graag aanmelden voor meditaite en een geprek, meld je dan aan via tel: 036 5354444 of E-mail: secretariaat@parkhuysalmere.nl of via het aanmeldformulier op de website van Parkhys Almere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Parkhuys,

Edward Munchweg 18-B

1328 MA Almere

Tel: 036 5354444

E-mail: secretariaat@parkhuysalmere.nl     

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.parkhuysalmere.nl