Populaire gamer Ninja (32) getroffen door kanker: “Laat huidcontrole uitvoeren”.

28-03-2024 17:07

 

 

Auteur: Gilles Niesen - hbvl.be

 

 

Gamer Ninja aan het werk, aan de zijde van de wereldberoemde DJ Marshmello.

Gamer Ninja aan het werk, aan de zijde van de wereldberoemde DJ Marshmello.

Foto: Getty Images.

 
 
 
 
 
 
Verenigde Staten - De wereldberoemde streamer Ninja (32) is getroffen door huidkanker. De Amerikaan Richard Tyler Blevins - beter bekend onder zijn online pseudoniem Ninja - is één van de grootste streamers en professionele gamers ter wereld.
 
 
Ninja maakte het nieuws zelf bekend op zijn X-account. “Ik ben nog steeds in shock. Ik ging naar de dermatoloog om een moedervlek voor de zekerheid te laten verwijderen, maar er werd een melanoom (de meest gevaarlijke vorm van huidkanker) ontdekt onder mijn voet. Gelukkig zijn we er snel bij, dus ik hoop dat alles weg is.” De populaire gamer doet vervolgens ook nog een warme oproep: “Laat dit alstublieft het sein zijn om je huid op regelmatige basis te laten controleren.”
 
 
Ninja (32) werd vooral bekend via de game ‘Fortnite’, waarin hij één van de beste ter wereld is. Op zijn Youtube-account heeft hij maar liefst 23,9 miljoen abonnees. In 2018 brak hij het kijkcijferrecord op streamingplatform Twitch, toen hij samen Fortnite speelde met Drake, Travis Scott en JuJu Smith-Schuster. Ninja belandde zelfs in de Amerikaanse versie van The Masked Singer.
 
 
 
 
Ninja (32).
Ninja (32).

Foto: Getty Images for Gamers' Choice.

 
 
 

 

Voor het bericht van X klik hier

 
 
 
 
 
 
 
Bron: www.hbvl.be