Wandelgroep vanaf het Parkhuis in Amersfoort. / Elke dinsdag in de oneven weken t/m 7 Mei 2024.

16-01-2024 14:30

 

 

 

 

 

 

Wandelgroep:

 
 
 
Vanaf 19 september 2023 ben ik een wandelgroep gestart voor gasten van het Toon Hermans Huis Amersfoort.
 

De wandelgroep is één keer per twee weken op dinsdagmiddag.

 

Mijn naam is Cécile Verhoeven en ik ben sinds september 2021 als vrijwilliger verbonden aan het Toon Hermans Huis. Ik werk daar als gastvrouw, voer wandelend één op één gesprekken met gasten en organiseer mede met anderen diverse activiteiten
 

Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het kan zijn om zelf actief te werken aan (herstel van) je fysieke en mentale conditie. In een mooie omgeving wandelen met lotgenoten, je verhaal kunnen vertellen en luisteren naar dat van de ander, stil zijn of plezier hebben met elkaar, het kan allemaal.

 

 

 We spreken af op dinsdag in de oneven weken t/m 7 mei 2024 om 14:30 bij het Parkhuis aan de rand van het park Elizabeth Groen, Heiligenbergerweg 151 in Amersfoort. 

 

 

Vooraf overleggen we over de lengte van de wandeling en dan lopen we het Elizabeth Groen park en Park Randenbroek in. Na afloop is er de mogelijkheid om op eigen kosten wat te drinken in het Parkhuis. Om uiterlijk 16.00 u sluiten we af.
 

Je kunt je opgeven voor de groepswandeling door een mail te sturen naar aanmelden@THHA.nl of te bellen met (033) 465 52 27 en daarbij je naam, telefoonnummer en mailadres door te geven. Mocht je nog niet eerder in het Toon Hermans huis geweest zijn als gast, dan is het handig dat ook door te geven. Ik neem dan vooraf contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

 

Graag aanmelden voor 13.00 uur op de voorafgaande vrijda via aanmelden@thha.nl of via (033) 465 52 27

 

 

 

Hartelijke groet,
 

Cécile Verhoeven
 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.thha.nl