Wereld Eierstokkankerdag 8 mei 2024.

23-04-2024 17:25

 

 

 

 

 

 

Op 8 mei i2024 s het Wereld Eierstokkankerdag. Om meer bekendheid aan eierstokkanker te geven en vrouwen te attenderen op de mogelijke symptomen, zet Olijf een campagne in via social media.

 

 

1 Linda S  4 Marianne

 

 

 

 

Onze campagne wordt ingezet op Facebook en Instagram. Grote kans dat je onze video of de afbeeldingen van onze vrouwen dus voorbij ziet komen voorafgaand aan of op 8 mei. Het doel is om zoveel mogelijk gezonde vrouwen bereiken en hen bewust te maken wat eierstokkanker is en dat er veel vrouwen aan overlijden. Vrouwen die geïnteresseerd of nieuwsgierig zijn klikken door naar onze website, waar ze meer informatie over eierstokkanker kunnen lezen.

 

We herhalen de video van 2023 (zie hieronder), waar 10 van onze vrijwilligers aan hebben meegewerkt. Deze video maakt impact en we willen hem graag nogmaals delen via social media. Daarnaast hebben we 5 vrouwen met eierstokkanker gefotografeerd en aan hen gevraagd met welke symptomen zijn naar de huisarts zijn gegaan. Deze afbeeldingen met korte tekst worden ook via social media als betaalde berichten verspreid.

 

 

Op de actiepagina www.olijf.nl/silentladykiller staan de foto’s en verhalen van de 5 vrouwen en lees je meer over de symptomen en risicofactoren.

 
 
3 Karin 2 Linda B
 
5 Alba
 
 
 
 

Voor de video van dit Artikel klik hier