€1000,- opgehaald voor de Prostaatkankerstichting door deze Movemberactie!.

17-01-2022 15:40Het is gelukt! Friso haalt € 1000,- op voor de Prostaatkankerstichting met zijn Movemberactie!Friso met snor.

"Sinds september 2021 loop ik mijn co-schappen het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam en heb ik verschillende schrijnende casussen gezien van (de gevolgen van) prostaatkanker. Daarom heb ik besloten om deze maand geld in te zamelen voor de Prostaatkankerstichting als belangenbehartiger van patiënten met deze verschrikkelijke ziekte.


Mijn actie: Veel mannen laten in het teken van mentale en fysieke gezondheid in november hun snor staan. Ik heb besloten daaraan mee te doen door mijn kenmerkende baard, die ik al 7 jaar draag, af te scheren mits mijn inzameldoel voor 1 november gehaald zou worden. En deze actie is geslaagd!


Familie, vrienden en kennissen hebben allemaal hun bijdrage geleverd om op een totaalbedrag van 1000 euro uit te komen! Daarom heb ik in de hele maand november met slechts een snor rondgelopen.


Ik hoop dat mijn actie anderen motiveert ook hun eigen inzamelactie te starten, om zo de Prostaatkankerstichting te helpen in het behartigen van de belangen van van mannen met prostaatkanker en hun naasten."


Namens de Prostaatkankerstichting heel erg bedankt voor deze actie en het prachtige bedrag dat je hebt opgehaald!


Wilt u ook geld inzamelen voor de Prostaatkankerstichting? 


Bekijk hier dan de mogelijkheden.
Bron: www.prostaatkankerstichting.nl