Actrice Kathy Griffin: ’Meer angst voor pijnstillers dan voor kanker’.

06-08-2021 18:06Actrice en comédienne Kathy Griffin is minder bang voor haar kanker dan om opnieuw verslaafd te raken aan zware pijnstillers. "Ik heb al ruim een jaar geen drugs gebruikt. Ik weet dat ik dit aankan en ik dit ga doen zonder die vervloekte zware pijnstillers."Kathy Griffin.

GETTY IMAGES.

De comédienne maakte maandag 2 Aug 2021 bekend dat ze longkanker heeft en een deel van haar linkerlong moest worden verwijderd. "Als ik eerlijk ben was de tumoroperatie wel iets heftiger dan ik had verwacht", laat ze weten op Instagram. De operatie is voorspoedig verlopen en nu moet de zestigjarige Griffin, vooral bekend van Saturday Night Live en Suddenly Susan, gaan herstellen.BEKIJK OOK:


Longkankeroperatie Kathy Griffin voorspoedig verlopen
"De laatste keer dat ik in het ziekenhuis moest zijn was in juni 2020. Toen had ik geprobeerd zelfmoord te plegen door een overdosis pillen te nemen." Griffin vertelt dat ze in het verleden heeft geworsteld met een drugsverslaving en daarom zware pijnstillers probeert te vermijden.Volgens Griffin - die in 2017 in opspraak kwam nadat ze voor een fotoshoot poseerde met een nagemaakt, afgehakt hoofd van Donald Trump - gaat dat haar lukken. "Ik denk dat ik het wel ga redden", sluit ze af.


Bron: www.telegraaf.nl/entertainment