Afscheid van manager Loes Peters: „Hospice niet meer weg te denken”.

21-12-2020 16:59Lydia van Renselaar (links) neemt stokje over van Loes Peters.

Lydia van Renselaar (links) neemt stokje over van Loes Peters.

Foto: Hennie Joesten.

DRONTEN - Hospice Dronten heeft afscheid genomen van manager Loes Peters. Zij heeft de functie drie jaar vervuld en gaat met pensioen. Opvolger is Lydia van Renselaar. 


Volgens voorzitter Maarten Vrolijk is door toedoen van Loes Peters, samen met alle vrijwilligers, het hospice geworden tot een prachtige organisatie die staat als een niet meer weg te denken huis in Dronten: "Een organisatie die in staat is gebleken om ook in 2020 aan veel mensen kwaliteit te kunnen toevoegen in de laatste fase van hun leven."kunnen verzorgen."


Verdere groei:

Met de ervaring en kennis van Lydia van Renselaar verwacht Vrolijk de lijn van verdere groei in de organisatie en het aantal gastenkamers te kunnen voortzetten. Voorheen was Van Renselaar coördinator en manager in het hospice Wageningen-Renkum. 


"Met alle maatregelen rondom het COVID-19 is het geen makkelijke periode voor mij om aan een nieuwe uitdaging te beginnen", aldus Lydia van Renselaar in haar welkomstwoord, "Maar dankzij het geweldige team van vrijwilligers zijn we in staat om ook nu gasten en naasten goed te kunnen verzorgen."
Bron: www.dedrontenaar.nl/nieuws/algemeen