AGF-transporteur Jan van Arendonk (58) overleden.

17-02-2022 16:46Auteur: Izak Heijboer - agf.nl
Op 15 februari 2022 is transportondernemer Jan van Arendonk uit Herwijnen overleden. Jan is 58 jaar geworden.


De firma van Arendonk ging in 1992 als tuinbouwbedrijf van start. Naast vollegrondsgroenten voorzag de kwekerij de toenmalige Veiling Utrecht van aardbeien en paprika's uit de kas. Toen beschikten de familie Jan en Wim van Arendonk al over een vrachtwagen. Van lieverlee verzorgden de broers steeds vaker het vervoer van collega-telers en na verloop van tijd besloten de broers de kwekerij vaarwel te zeggen en zich volledig op het transport te richten. Transportbedrijf Jan van Arendonk verzorgde het vervoer voor diverse fruittelers en handelsbedrijven.


Roel IJmker werkte jarenlang met Jan van Arendonk samen. "Jan was iemand die zich nooit boven het personeel plaatste. Hij was altijd tussen zijn mensen. Zelf heb ik vijftien jaar met veel plezier bij Jan gewerkt. Twee collega's waren zelfs al twintig jaar bij hem werkzaam. Tot vrijdag hebben we alles samen gedaan. Hij is altijd goed voor anderen geweest, tot zijn sterfbed toe. Op 1 november 2021 ging hij naar de dokter met pijn in zijn rechterzij en toen bleek hij leverkanker te hebben. Daar is hij in de nacht van 14 op 15 februari aan overleden."


De begrafenis zal maandag 21 februari 2022 plaatsvinden.

Condoleances kunnen worden gestuurd naar Achterweg 57 4171 BA Herwijnen. De bedrijfsactiviteiten zijn per 14 februari 2022 overgenomen door De Hoop en Blom Transport B.V. ( info@hoop-blom.nl
Bron: www.agf.nl