Anna's Zangkoor bij Anna's Huis te Zaamdam. / Elke donderdag.

07-10-2021 14:00
Anna's Zangkoor:


Op donderdagmiddag op 14:00 uur repeteert Anna's Koor in de grote ruimte in Anna's huis. Anna's Koor bestaat uit lotgenoten, hun naasten en vrijwilligers. Zin om mee te zingen? Je hoeft geen geoefend zanger of zangeres te zijn, natuurlijk is enthousiasme wèl mooi meegenomen!


Omdat zingen qua corona-besmetting nog tot de meest risicovolle activiteiten behoort, vragen we jullie te komen als jullie twee keer gevaccineerd zijn en als jullie bereid zijn om kwartier van te voren een sneltest af te leggen om risico op verspreiding tegen te gaan. Bel ook af als je je opgegeven hebt en je je 's morgens niet lekker voelt of tekenen van corona hebt. Wij zijn hier met mensen die ziek of herstellend zijn en willen natuurlijk geen risico's lopen. 


Met deze voorzorgsmaatregelen is zingen weer een heerlijke activiteit, waar we allemaal erg blij van worden. Geef je hieronder op, ook als je nog nooit meegedaan hebt. Komt een aantal keren meezingen en beslis dan of je wilt blijven. Er is een leuk repertoire en er zijn bijzonder enthousiaste dirigenten en toetsenisten. Iedereen gaat blij weg. Het is goed voor de geest en het lichaam, de ademhaling wordt verbeterd, de doorbloeding van het lichaam neemt toe en de gelukshormonen verspreiden zich tijdens het zingen. 


Data + Tijd:


  • Elke donderdag vanaf 14:00 uur


Kosten:

Kosten 2,50 euro per keer (incl koffie en thee) en te voldoen via de bekende knipkaart die in Anna's huis verkrijgbaar is. 


Aanmelden:

Meld je aan via het aanmeldformulier op de website van Anna's Huis.


Adres + Tel:

ANNA'S HUIS,

Zorgboulevard,

Kningin Julianaplein 18,

Zandam.

(naast het Zaans Medisch Centrum)

Tel: 075 - 7719027
Bron: www.levenmetkankerzaanstreek.nl