Anne Hofman van Anne’s Beautysalon te Hengelo geeft vijf vrouwen met kanker een verwenmoment cadeau van 4 t/m 28 Februari 2018.

04-02-2018 00:00Foto: Anne Hofman.
Als je kanker hebt, heeft dat ingrijpende gevolgen. Zowel geestelijk als lichamelijk. Zo kan je uiterlijk veranderen. Maar niemand wil er ziek uitzien. Schoonheidsspecialiste Anne Hofman van Anne's Beautysalon geeft in februari vijf vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Hoe mooi is dat!


Anne is één van de meer dan 300 schoonheidsspecialisten uit ons land die meedoen aan de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau' van de stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging.


Wereldkankerdag:

Anne en veel van haar collega's in het land geven in de maand februari gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker.  Dat gekozen is voor februari heeft alles te maken met de datum 4 februari. Dan is het Wereldkankerdag. De actie duurt de hele maand februari.


Zelfvertrouwen:

Als je kanker hebt, merk je dat vaak ook lichamelijk. De ziekte en de behandelingen hebben vaak tot gevolg dat je uiterlijk verandert. Dat doet je zelfvertrouwen geen goed. Daarom komt de stichting Look Good Feel Better voor de derde keer met de actie 'Geef een glimlach cadeau'. Want, zegt de stichting: 'Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.'


Tijd voor jezelf:

Tijdens zo'n verwenmoment is er even tijd voor jezelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het kan een boost betekenen voor je zelfvertrouwen. En dat is precies de reden dat Anne meedoet. "Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met 'Geef een glimlach cadeau'."


Vijf verwenmomenten:

In de maand februari geeft Anne's Beautysalon vijf vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Dan kun je haar attent maken op deze actie en haar zo een glimlach cadeau geven.
Bron: www.indebuurt.nl