‘Bakje Troost’, ontmoetingsbijeenkomst Rouw en Verlies – in de ochtend in Inloophuis de Eik te Eindhoven. / Elke 1e maandag van de maand.

06-01-2020 10:15


Ben je partner, ouder, familielid of mantelzorger geweest van iemand die aan kanker overleden is, dan ben je van harte welkom. Je kunt praktische tips krijgen van ervaringsdeskundigen. Het is tevens een ontmoetingspunt voor lotgenoten.


Bij De Eik kun je terecht voor een inloopbijeenkomst 'Rouw en Verlies'.


Met deze bijeenkomsten richt de Eik zich op mensen die een naaste hebben verloren aan kanker.
Twee ervaren lotgenoten/rouwbegeleiders zullen je bij de Eik ontvangen. Je kunt je verhaal kwijt, je verhaal delen met anderen en tegelijkertijd ook aan het verhaal van de ander aandacht geven.


In ThuisInWoensel november 2019 is een mooi artikel gepubliceerd over 'Bakje Troost' 201911 ThuisInWoensel Bakje Troost'.


In MudMagazine.nl 201703 verscheen al eerder een prachtige publicatie waarin Yvonne en Jeanine vertellen over Bakje Troost en Rouwverwerking bij de Eik.


Voor nabestaanden die een partner op een andere manier verloren hebben is het mogelijk meer informatie over rouwverwerking te vinden via het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV).
Data + Tijd:

Elke eerste maandagochtend van de maand 10:15 tot 12:15 uur.


 • Ben je te laat vandaag binnen te lopen? Kom dan langs op een volgende eerste maandagochtend van de maand.


 • Aanmelden:

  Aanmelden is niet nodig.


  Adres:

  Inloophuis de Eik,                            

  Klein Tongelreplein 8,

  5613 KK Eindhoven.

  Tel: 040 293 91 42
  Bron: www.inloophuis-de-eik.nl