Bewegen in warm water in Zwembad van Eikenburg te Eindhoven. / Elke donderdag.

02-01-2020 14:30

Iedere donderdagmiddag van 14:30 tot 15:30 uur kun je onder deskundige leiding 'bewegen in warm water'.


Het Zwembad van Eikenburg is dan exclusief gereserveerd voor gasten van de Eik.


Je kunt uiteraard zwemmen, aquafitness is mogelijk maar ook het doen van speciaal voor jou aangepaste oefeningen. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon fijn ontspannen in het warme water.


Van tevoren en na afloop staan de thee en koffie klaar bij De Eik.


Om 14:15 uur loopt er iemand van de Eik naar het zwembad, als je wilt kun je ook van tevoren al bij ons even iets drinken en dan meelopen naar het zwembad.

Je mag ook rechtstreeks naar het zwembad gaan.


De dag waarop je voor het eerst gaat meedoen is het fijn als je voor het zwemmen eerst even langskomt bij De Eik om te komen kennismaken.


Ben je eenmaal aangemeld als deelnemer aan de 'zwemgroep' en heb je een deelnemerskaart, dan gaan we ervan uit dat je elke keer komt.


Kun je een keer niet laat dat dan alsjeblieft even weten: persoonlijk, telefonisch via 040 2939142 of via info@inloophuis-de-eik.nl 


Ook mensen die deelnemen aan Verder in Balans ZOB zijn van harte welkom zich hier aan te melden, maar dat kan uiteraard ook via het aanmeldformulier dat je bij Verder in Balans kunt aanvragen.
Informatie:

Kosten:

Voor de entree van het zwembad en de begeleiding vragen wij een bijdrage. Per keer is dat 2 strippen van de strippenkaart of € 5,50 (uitleg strippenkaart).


Aanmelden:

Aanmelden vooraf is noodzakelijk.


Aantal deelnemers:

Maximaal aantal deelnemers is 20.


Adres + Tel:

Inloophuis de Eik,
Aalsterweg 285 B,
5644 RE Eindhoven.
Tel: 040 293 91 42

E-mail: info@inloophuis-de-eik.nl
Bron: www.inloophuis-de-eik.nl