Bibian Mentel vertelt over impact kanker op haar zoon.

17-12-2019 18:32                        

Beeld ANP.                     
Ze verkeert al jaren in een onzekere staat door haar vele kankerbehandelingen, maar ook voor de familie van Bibian Mentel (47) is het een lijdensweg. De snowboardster vertelt er openhartig over in een interview in de nieuwe LINDA."Mijn zoon is echt een mama's kindje, we hebben maar één blik nodig en weten van elkaar wat we voelen"Bibian heeft inmiddels al voor de twaalfde keer kanker. De oud-snowboardster krijgt klap na klap te verwerken en ook voor haar gezin is het bijzonder zwaar. "Hij leeft natuurlijk van jongs af aan met een moeder die kanker heeft", vertelt ze over haar zoon Julian in LINDA. "Als hij angstig was, zei ik dat ik altijd in zijn hart zou blijven. Dat is ontstaan toen zijn vader en ik uit elkaar gingen. Mijn zoon is echt een mama's kindje, we hebben maar één blik nodig en weten van elkaar wat we voelen."


Miniatuurvoorbeeld        


Lees ook:             

Bibian Mentel weer naar huis na zware operatie.

    

        

De scheiding hakte er flink in bij Julian, die liever bij zijn moeder bleef dan bij zijn vader. "Dan zei ik: 'Schatje, onthoud dat waar je ook ter wereld bent, mama altijd in je hartje zit. Ook als ik niet meer leef.' Dat heb ik hem van kleins af aan meegegeven", aldus Bibian. "En ik zeg het nog steeds. Want ook hij heeft momenten dat hij tegen me aan komt liggen en bang is voor wat er nog gaat komen."
Miniatuurvoorbeeld        


Lees ook:             

Man Bibian Mentel: 'Ik zie haar wel weer lopen'

    

        

De twee hebben een ongelooflijke band, volgens Bibian. "Julian is inmiddels een beer van een kerel, maar hij knuffelt nog iedere dag met me", vertelt de 47-jarige Olympiër. "En als ik zijn lijf voel schokken, vraag ik: 'Schat, wat is er?' En dan zegt hij: 'Ik wil je niet verliezen.' 'Ja, maar je weet toch ... ' antwoord ik dan. En dan vult hij al aan: 'Ja, je zit altijd in mijn hart.'"Miniatuurvoorbeeld        


Lees ook:             

Operatie Bibian Mentel goed verlopen.

    

        

Bibian nam kort geleden nog het besluit dat ze in het vervolg niet meer gereanimeerd zou willen worden, mocht er iets misgaan tijdens een operatie.


In de video vertelt ze er over. 
Bron: www.rtlnieuws.nl/entertainment