Blended Begeleiding bij Kanker.

21-01-2016 19:43Begeleiding bij kanker is belangrijk omdat het een ziekte is met impact op vele aspecten van het leven. Ik bied blended begeleiding bij kanker. Dat wil zeggen dat ik online begeleiding combineer met persoonlijke begeleidingsvormen zoals een bezoek aan huis, meerdaagse begeleiding en telefonisch contact. Welke vorm u ook kiest u treft geen wachtruimte of spreekkamer. De ondersteuning betreft een combinatie van psycho oncologische begeleiding en consultancy.

Bij kanker speelt niet alleen de omgang met de ziekte maar ook de puzzel om het leven weer op een passende manier in te richten. Daarbij kan een
professionele sparringpartner gewenst zijn die uitgaat van de gehele context en mee zoekt naar mogelijkheden binnen de beperkingen.  
 

Het aanbod bestaat uit begeleiding tijdens de behandelfase, bij herstel na kanker, de chronische fase, de palliatieve fase en ook voor stervensbegeleiding kunt u terecht. Voor de online ondersteuning geldt dat het begeleiding  betreft vanuit uw eigen stoel en op uw eigen tijd.

Online begeleiding bij kanker is gevestigd in Hilversum en begeleiding aan huis is mogelijk in het gehele Gooi en omgeving. Voor de online en meerdaagse mogelijkheden is het aanbod landelijk gericht.

Anita Wesselius is oprichter van het netwerk: Online begeleiding bij kanker, Binnen het netwerk wordt samengewerkt met andere professionals. Dat is niet alleen
gericht op het delen van kennis maar ook op het realiseren van een hoge beschikbaarheid van blended begeleiding bij kanker.

voor meer info klik op de volgende Link:

www.onlinebegeleidingbijkanker.nl


E-mail:  info@onlinebegeleidingbijkanker.nl  


Tel: 06-10378319