Blink-182-gitarist Mark Hoppus in spanning over uitslag chemotherapie.

19-07-2021 13:45
Mark Hoppus van Blink-182, die in juni liet weten dat hij kanker heeft, heeft via een livestream op Twitch een update gegeven over zijn gezondheid. Tijdens het beantwoorden van vragen van fans vertelde de 49-jarige zanger en bassist van de rockband afgelopen weekend dat hij lijdt aan een vorm van lymfklierkanker en dat het zich al in stadium 4 bevindt.Foto: GETTY IMAGES.

"Mijn kanker is niet botgerelateerd, maar bloedgerelateerd. Mijn bloed probeert me te doden", zei Mark, die al enkele maanden chemotherapie ondergaat. "Idealiter ga ik morgen naar binnen en zeggen ze: 'Gefeliciteerd, je chemotherapie heeft gewerkt. Je bent helemaal klaar en je hoeft de rest van je leven niet meer aan deze kanker te denken.' Maar het kan ook dat ze zeggen dat het niet werkt zoals gehoopt. Dan moet ik gaan praten over andere opties." De zanger blijft positief, verzekerde hij zijn fans. "We verslaan deze kanker", zei hij. "Het is slechts een kwestie van tijd."


Op 23 juni 2021 kondigde de zanger aan dat hij kanker heeft. "Dit is echt helemaal kak. Ik heb kanker. Ik ben bang, maar tegelijkertijd ben ik gezegend met fantastische artsen en mijn familie en vrienden die me hier doorheen gaan slepen", zei hij toen. "Ik heb nog heel veel maanden te gaan wat betreft behandelingen, maar ik probeer hoopvol en positief te blijven en kijk er naar uit om 'schoon' te zijn en jullie allemaal weer te zien bij een concert. Ik houd van jullie."

Bron: www.telegraaf.nl/entertainment