centrum cabane in Utrecht.

17-08-2014 19:23
Over Cabane.


Cabane is een centrum voor leven met kanker:

Wanneer u kanker heeft dan komt er veel op u en uw naasten af. Uw leven verandert en dat roept vragen op. Cabane is twee jaar geleden opgericht onder de naam Inloophuis Utrecht, om u en uw naasten een warme en veilige plek te bieden om even op te kunnen laden. In een ontspannen sfeer kunt u gezellig een kopje koffie komen drinken en een praatje maken. U kunt meedoen aan een activiteit zoals yoga of schilderen. U kunt informatie verkrijgen of begeleid worden. Ook is Cabane een plek waar u juist even niet met uw ziekte bezig hoeft te zijn. U bepaalt zelf wat u doet: niets moet, alles mag. 

De naam Cabane:

 Cabane is afgeleid van het woord "caban", wat berghut betekent. Een plek waar je tot rust kunt komen, en op kunt laden tijdens een zware tocht. Graag begeleidt Cabane u bij het bepalen van de route, altijd gevormd vanuit úw behoeftes en úw wensen. Wanneer u zin heeft in een praatje, dan staan onze gastvrouwen en gastheren altijd voor u klaar. Bent u liever actief bezig, dan zijn er diverse activiteiten zoals yoga, schilderen en dans. Wanneer u meer informatie wilt, dan kunt u in de infotheek kennis opdoen van allerlei aspecten die bij uw ziekte komen kijken. En als u graag begeleiding of coaching wilt, dan staan er zowel professionals als lotgenoten voor u klaar.

Is Cabane hetzelfde als een Inloophuis?

Ja, want u kunt altijd binnen lopen voor een praatje en een kopje koffie of thee. Maar er is veel meer te doen en te halen in Cabane, daarom noemen wij ons liever een centrum dan een inloophuis.

Bekijk hier de promotiefilm van Cabane:  https://www.youtube.com/watch?v=j-cgV3-tj38


Contact:

Hof van Transwijk 2
3526 XB Utrecht
Tel: 030-2803738
E-mail: info@centrumcabane.nl

Contactformulier Cabane: https://www.centrumcabane.nl/contact

Openingstijden:

maandag         gesloten

dinsdag            10.00 - 13.30 uur

woensdag        10.00 - 16.30 uur

donderdag       10.00 - 13.30 uur

 

Tijdens de openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op telnr. 030-2803738.

U kunt tijdens openingstijden altijd binnenlopen. Als u het prettig vindt kunt u ook eerst een afspraak met ons maken.

Locatie:

Het adres van Cabane is:

Hof van Transwijk 2
3526 XB Utrecht

Cabane vindt u op de begane grond van seniorencomplex parc Transwijk. U moet via de hoofdingang van het seniorencomplex naar binnen en dan zit Cabane meteen links naast de ingang.

Bij het complex en in de buurt is voldoende gratis parkeergelegenheid.

U kunt Cabane met het openbaar vervoer bereiken. Met de bus kunt u uitstappen bij halte Koningin Wilhelminalaan. Met de tram richting Ijsselstein/Nieuwegein kunt u uitstappen bij het Winkelcentrum Kanaleneiland. 

 

Bron: www.centrumcabane.nl