Crowdfunding voor terminale moeder Sylvia uit ‘Leef!’: “De meest dankbare vrouw die we kennen”.

25-10-2021 17:39Sylvia Colpaert in 'Leef!'

Sylvia Colpaert in 'Leef!' 

Foto: SBS.


SHOWBIZZ: In het tv-programma 'Leef!' volgde James Cooke zes terminaal zieke patiënten. Voor een van hen, Sylvia Colpaert, werd nu een crowdfunding opgestart. 


Sylvia ontdekte tijdens de zwangerschap van haar jongste zoontje dat ze aan lever- en darmkanker leed. Ze is terminaal, maar blijft behandelingen ondergaan om zoveel mogelijk tijd te winnen. "Ze overleefde al tweemaal de prognose van de dokters", klinkt het bij de organisatoren van de crowdfundingactie die voor Sylvia werd opgestart. "Ze is de meest dankbare positieve vrouw die wij kennen."


"Maar de medische kosten tikken al vier jaar aan, slorpten al het spaargeld van het gezin op, in de mate dat Sylvia niet weet hoe ze haar begrafenis zullen betalen", klinkt het verder. "Haar man kan momenteel ook niet gaan werken omdat hij onmisbaar is thuis om voor Sylvia en de kinderen te zorgen. Daarom deze oproep, om alvast één zorg te verlichten."


De oproep bleek in ieder geval heel wat harten geraakt te hebben. Op het moment van schrijven werd er al € 8.028 van de voorziene € 15.000 opgehaald. 


Doneren kan hierLEES OOK:


Slecht nieuws voor Sylvia uit 'Leef!': "Maar ik geef me niet gewonnen"


James Cooke brengt aangrijpend portret van Sylvia (40), die al jaren vecht tegen terminale kanker.

Bron: www.hln.be