De Goudse Singelloop wordt dit jaar een virtueel hardloopfeest!

23-07-2020 18:19 Vanwege het corona virus en de beperkingen en onmogelijkheden in het organiseren van grootschalige evenementen kan de Goudse Singelloop niet in haar oorspronkelijke vorm plaats vinden op 11 september 2020. In overleg met de Gemeente is besloten om het dit jaar Virtueel te organiseren.Nationale Virtuele Goudse Singelloop:

De Nationale Virtuele Goudse Singelloop is toegankelijk voor iedereen in heel Nederland, deelnemers van de Goudse Singelloop die zich voor 19 juni hebben ingeschreven staan automatisch ingeschreven. De deelnemers lopen in de periode vanaf 1 augustus t/m 11 september een afstand van 1 tot 21.1 km op een zelf uitgekozen plek en datum. De route en tijd die de deelnemers lopen kunnen zij insturen en zo ontstaat er een heus klassement. Daarnaast worden er onder de deelnemers leuke prijzen vergeven.


    


Daarnaast ontvangt iedereen een echte medaille, digitaal startnummer met voornaam en hardloopshirt.


Social berichten met #GoudseVirtueleSingelloop  zijn te zien op www.singelloop.nl  alsmede de teller van de reeds opgehaalde gelden voor het goede doel het Prinses Maxima Centrum.


Individueel kunnen deelnemers ook geld ophalen voor dit mooie Goede Doel via het donatieplatform.


Doe ook mee en ren met je mooie Goudse Singelloopshirt deze unieke Virtuele Singelloop, show je prestatie op social media en geef ons je tijd door en zie jezelf terug in het klassement en wie weet win je een leuke prijs! Daarnaast doneert de Goudse verzekeringen per geplaatste foto met #GoudseVirtueleSingelloop 1 euro aan het goede doel.


Schrijf je nu in via onze websiteBron: www.singelloop.nl