Dochtertje (2) van Robert Doornbos vandaag geopereerd aan tumor.

21-06-2018 18:06


Auteur: Tom Tates - ad.nl/show


Foto: Instagram.Jada, de 2,5 jaar oude dochter van styliste Chantal Bles en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos, wordt vandaag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht geopereerd aan een grote tumor met uitzaaiingen. 


'Daar gaan we lieve Jada... samen sterk! Samen gaan we dit gevecht aan! Bijzonder mooi lief sterk prinsesje van ons', schrijft Bles vandaag bij een Instagramfoto waarop te zien is hoe ze Jada tegen zich aan klemt en naar een operatiekamer brengt. Het stel maakte recent bekend dat de aandoening twee maanden geleden bij hun dochtertje  is geconstateerd. Waar de tumor zich bevindt, is onbekend. 


Volgens Bles, zo stelde ze eerder, zijn zij en haar echtgenoot in een rollercoaster van chemotherapie en operaties zijn beland. ,,Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje'', aldus Bles die benadrukt dat hun dochtertje 'in de beste handen' is.  ,,We vechten met een lach en een traan.''


Het stel heeft tot op de dag van vandaag geen uitspraken gedaan over de vooruitzichten van Jada. De twee worden inmiddels bedolven onder de beterschapswensen. ,,Echt verschrikkelijk, daar zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte'', schrijft iemand. Bles is blij met alle warme reacties. ,,Het geeft ons kracht, hoop, moed en een enorme strijdlust om Jada gezond oud te laten worden samen met haar toekomstige broertje en alle geliefden om haar heen.'' 


Kaarten:

Het stel verwacht deze zomer hun tweede kindje (een jongetje) en probeert zo goed en zo kwaad als het gaat door te gaan met leven  ,,Gelukkig kunnen we tussen de ziekenhuisbezoeken door ook af en toe leuke uitjes ondernemen en daar genieten we van als nooit tevoren'', aldus Chantal die alle dierbare berichten, kaarten, tekeningen, cadeaus en ballonnen hoe dan ook voor later wil bewaren.


In 2013 was Bles in verwachting van een zoontje, maar die zwangerschap moest na vijftien weken worden afgebroken omdat het kindje zware lichamelijke afwijkingen had.


Begin mei 2018 maakte een woordvoerder van het stel al bekend dat  Jada ziek is. Op dat moment werden echter nog geen details over de aandoening prijsgegeven. Omdat Bles de laatste tijd nog nauwelijks actief was op sociale media en daar veel reacties over kreeg , kwam ze onlangs met een korte verklaring.Foto: ANP Kippa.

Bron: www.ad.nl