Doneer aan KiKa en maak kans op een hele week DAF XFG480 FT rijden.

18-05-2022 15:56

 

 

Auteur Redactie | Esther van der Wal - transport-online.nl

 

 

 

 

 

 

NUENEN - Onlangs voegde TTC Van Gog uit Nuenen deze prachtige zilvergrijze DAF XG480 FT toe aan zijn verhuurvloot. Het betreft de nieuwste generatie DAF, voorzien van onder meer de krachtige 480pk sterke MX-13 motor met de ZF-Intarder, een DAF Hoekzichtcamera en full LED koplampen, Skylights en achterlichten. Met luxe stoelen, een draaibare chauffeursstoel en een DAF Infotainment Systeem.

 

Deze rijkelijk uitgeruste beauty is extra mooi gemaakt, met een zeer speciale bestickering met de logo’s van Ironman en KiKa Kinderenkankervrij.

 

 

 

 

 

 

In september van dit jaar doet TTC-directeur Toine van Gog voor de tweede keer een 70.3Ironman KiKa Extreme: 1,9km zwemmen, 90km fietsen en een halve marathon lopen. Met Toine4KiKa wil Toine zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa Kinderenkankervrij. Zijn achterneefje Sid overleed in 2017 aan kinderkanker, hij werd slechts 17 jaar.

 

Maak met jouw donatie van €50 kans op één week rijden in deze geweldige blikvanger!

 

Wat moet je doen? Ga naar Toine’s KiKa-pagina, scroll naar de speciale DAF-actie, doneer €50 en laat bij het persoonlijke bericht jouw mailadres achter. Let op! Wil jij kans maken? Doe de donatie dan niet anoniem. Zo is zichtbaar wie jij bent en dat je meedoet met deze actie. Bij veel aanmeldingen, maak je zelfs een tweede kans. Bovendien geldt: hoe vaker je doneert, hoe groter de kans is dat je wint.

 

 

Lees meer over Toine en het verhaal van Sid op www.toine4kika.nl