Eeklose Kilometervreters niet naar ‘1.000 kilometer’, maar wel wijnverkoop: “Kanker neemt ook geen pauze”.

23-04-2021 18:37Auteur: Joeri Seymortier - hln.be/eekloEen archiefbeeld van de Eeklose Kilometervreters, toen iedereen nog lekker dicht bij mekaar mocht staan. 

Een archiefbeeld van de Eeklose Kilometervreters, toen iedereen nog lekker dicht bij mekaar mocht staan.

Foto: EKV.

Eeklo: De Eeklose Kilometervreters kunnen volgende maand opnieuw niet deelnemen aan de '1.000 kilometer tegen kanker', maar organiseren wel een wijnverkoop.


De mannen en vrouwen uit Eeklo blijven zich ook in corona inzetten voor 'Kom op tegen Kanker'. Al jaren wordt bij de Eeklose Kilometervreters geld ingezameld om met verschillende ploegen aan de start te komen van de '1.000 kilometer tegen kanker' in het Hemelvaartweekend. Maar dat gaat dit jaar voor het tweede jaar op rij niet door. "Dit jaar dwingt corona ons opnieuw om creatief te zijn", zegt voorzitter Ludo Blomme. "De wijnverkoop is nog maar de start van een resem aan acties. We willen ons blijven inzetten, want kanker neemt ook geen pauze tijdens deze wereldwijde pandemie. Daarom hebben we nu een eigen webshop, en starten we een wijnverkoop. Met een keuze uit rode, witte, rosé en mousserende wijn hebben we aan elke liefhebber gedacht. De wijnen zijn beschikbaar per fles, per karton, en je kan ook zelf jouw karton samenstellen."


Maak je keuze op www.eeklosekilometervreters.be
Bron: www.hln.be