Collectebus stichting Koentje gestolen in Dongen, eigenaar Bruna dreigt beelden online te zetten..

06/01/2016 11:16
 •         
   Foto archief               
  • Beschrijving: Foto archief

                   

  DONGEN - De collectebus voor stichting Koentje is dinsdagochtend gestolen bij de Bruna aan de Hoge Ham in Dongen. De dader staat op camera, maar de Bruna laat weten dat de dader nog de kans heeft om zich te melden voor het de beelden op internet plaatst en de politie inschakelt. 

  Stichting Koentje:   https://www.stichtingkoentje.nl/  is in 2015 in het leven geroepen voor de ernstig zieke 19-jarige Dongenaar Koen Loonen, waarbij vorig jaar neuroblastoom is ontdekt. Een tumor van het zenuwstelsel die voornamelijk bij jonge kinderen voorkomt. Bij Koen dus een unicum. In Nederland krijgt hij de nodige chemo's en een stamceltransplantatie. Daarna krijgt hij de kans om in Amerika behandeld te worden. Deze verkleint de kans op terugkeer van de kanker.

  De behandelingen van Koen in Amerika worden vergoed, de reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. 


  Helaas is vanmorgen de collectebus voor stichting Koentje brutaal uit de winkel gejat. We hebben de dader op camera en zien hem zijn laffe daad uitvoeren. Ik kan al een foto hierbij plaatsen maar we willen de dader de kans geven hem terug te komen brengen. Dus graag dit bericht zo veel mogelijk delen zodat de dader tot inkeer komt. Horen wij niets wordt morgen de politie ingeschakeld en de foto hier op Facebook geplaatst zodat iedereen mee kan speuren.


  Facebook - Bruna - Dongen.


  Bron: www.bndestem.nl