Een toernooi om meer dan alleen maar voetbal.

05/01/2016 17:55

 Het team dat het meeste geld in gezameld had was het team uit Brielle.
           

Beschrijving: Het team dat het meeste geld in gezameld had was het team uit Brielle.

                

Brielle - Voetbalschool Talenti heeft op zondag 27 december 2015 (3e kerstdag) het KWF Talenti toernooi voor E-jeugd georganiseerd. "Met dit toernooi wilde we dat de kinderen ook is stil stonden bij iets anders dan voetbal. Ook hebben de meeste kinderen wel eens te maken gehad met deze verschrikkelijke ziekte in hun familie of omgeving."

Het doel van het toernooi was dat deelnemende teams zelf acties zouden bedenken om geld in te zamelen. Zo bedachten kinderen om een sponsor loop te organiseren, gesponsorde soesjes te verkopen, of bij wedstrijden van hun eerste elftal bij de poort te gaan staan. Het team dat het meeste geld in gezameld had was het team uit Brielle. Dit team haalde maar liefst ruim 800 euro op. Met het geld wat de elf overige teams hadden opgehaald kwam het eindbedrag maar liefst op 2071,61 euro.

Dank:

Buiten het fantastische bedrag dat is opgehaald werd er ook nog fanatiek en sportief gestreden om de eerste titel van de 'KWF Talenti bokaal. Uit de ochtend poule kwamen vv Spijkenisse en vv Nieuwenhoorn en uit de middag poule UVV A en UVV B als beste 4 terecht in de have finale. Uvv B werd uiteindelijk 3e, UVV A 2e en vv Spijkenisse won de beker.

Doordat het toernooi door verschillende sponsoren ondersteund werd kon al het geld dat ingezameld werd echt naar het KWF kanker fonds. De zaalhuur werd geheel gesponsord door uitzendbureau Zuidgeest! 'Voetbalschool Talenti' dankt alle sponsors voor hun bijdragen. Overige sponsoren waren lavida lingerie & welness uit Rozenbrug, het doosje van lobs uit Brielle, Etos uit Hellevoetsluis (evertseplein), Landwinkel Klok uit Brielle, Dukker trostomaten uit Tinte. "'Voetbalschool Talenti' wil iedereen bedanken voor de inzet en hoopt vaker dit soort doelen te kunnen ondersteunen."


Bron: www.brielschecourant.nl