Fysio Fitness begeleidt bij herstel van kankerpatiënten.

04/01/2016 16:39

Auteur: Eva Gordijn, Dichtbijredacteur.


 

ROERMOND - Heb je last van een (langdurige) blessure en wil je goed begeleid worden in jouw proces? Bij Fysio Fitness Fincken in Roermond ben je dan aan het juiste adres. De persoonlijke aanpak, 35 jaar ervaring en deskundige fysiotherapeuten hebben al velen mensen weer op de been geholpen. 

Voor veel van de behandelingen kun je rechtstreeks bij Fysio Fitness Fincken terecht. Je kunt dus zonder verwijsbrief van een huisarts of specialist en met behoud van vergoeding door de verzekering een afspraak maken voor fysiotherapie. Klik hier om direct een afspraak te maken. 

Oncologiefysiotherapeut:

De fysiotherapeuten bij Fysio Fitness Fincken zijn gespecialiseerd en vullen elkaar hierdoor goed aan. De oncologiefysiotherapeut richt zich specifiek op de stoornissen, beperkingen en participatieproblemen bij kankerpatiënten. Deze problemen kunnen het gevolg zijn van de aandoening zelf of van de medische behandeling.

Claudicatio: 

Claudicatio is in de volksmond bekend als "etalagebenen". Ten gevolge van een of meerdere vernauwingen in de slagaders krijgen de beenspieren tijdens lopen te weinig zuurstof, waardoor een hevige pijn ontstaat. De beste behandeling is een gerichte looptraining, onder begeleiding van een daartoe specifiek opgeleide fysiotherapeut.

Kijk voor de andere specifieke behandelingen zoals bij COPD, oedeemfysiotherapie en de McKenzie methode op de website. 

Fysio Fitness Fincken:  

Onze Lieve Vrouweplein 17 

6043 BL Roermond

Tel. 0475-334300


WillemIIsingel 11
6041 HP Roermond
Tel. 06-23911300

www.finckenfysio.nl  


Bron: www.dichtbij.nl/roermond