Huis zieke oma verwoest tijdens feest kleindochter.

02/01/2016 16:12

Auteur: I. de Vries van Metro XL ( Raar )

Beeld: archief.


Het moet de grootste nachtmerrie zijn van iedereen met tiener(klein)kinderen: thuiskomen en zien dat een feestje helemaal uit de hand is gelopen. De 55-jarige Karen Roberts uit Engeland liet haar huis achter bij haar kleindochter. En dat liep niet echt goed af.

Bij thuiskomst bleek het hele huis verwoest. Gebroken ramen, tv's en spiegels, tomatensaus over het tapijt, missende sleutels, het hele onderkomen van de oude dame lag aan gort. "Alsof er een kudde olifanten door het huis heeft gelopen", zegt Roberts tegen The Mirror.

Treinkaartjes:

De kleindochter van de vrouw had een feestje tijdens de jaarwisseling. Ze zegt alleen vrienden uitgenodigd te hebben die ze vertrouwt, ook had ze het feestje niet op social media geadverteerd. "Het is een hele lieve meid, die niet drinkt", vertelt ze. Roberts vond treinkaartjes uit talloze plaatsen in haar huis. "Daardoor weet ik zeker dat het vreemden zijn geweest. Waarschijnlijk hebben ze elkaar via smsjes op de hoogte gehouden." Ook denkt ze dat haar kleindochter gedrogeerd is door de vreemdelingen, die kan zich namelijk niks van het voorval herinneren.

Om het allemaal nog even erger te maken, had Roberts net een nieuwe keuken, daarvoor had ze betaald met het geld dat haar in januari overleden man voor haar had achtergelaten. De keuken is volledig verwoest en ze heeft geen geld om een nieuwe te kopen.
 

De vrouw lijdt aan lymfeklierkanker, en hoorde begin vorig jaar dat ze nog maar een paar jaar te leven had. In april bleek de behandeling succesvol te zijn. "Ik zag enorm uit naar dit nieuwe jaar, het is een wonder dat ik nog leef. Maar dit is niet echt een goed begin."

Cancer gran's horror after home trashed by gatecrashers on New Year's Eve


Bron: www.metronieuws.nl/xl/raar