Janet Jackson niet getroffen door kanker.

07/01/2016 17:04

Foto: BrunoPress.


Janet Jackson heeft haar fans laten weten dat het goed met haar gaat.

                                     

"De geruchten zijn onjuist, ik heb geen kanker", schreef de zangeres woensdagavond aan haar volgers op Instagram. Wat ze dan wel heeft vertelt Janet niet, maar ze voegt eraan toe: "Ik ben herstellende."

Haar Unbreakable-tour zal volgens schema in Europa worden hervat en voor alle uitgestelde concerten wordt een nieuwe datum geprikt. Het eerste geplande concert in Europa is op 30 maart in Birmingham. Op 2 mei staat Janet in de Ziggo Dome in Amsterdam en een dag later wordt het Europese deel van de tour afgesloten met een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen.

Op kerstavond maakte Janet bekend dat ze haar tour in verband met een operatie tot de lente heeft moeten uitstellen. Vervolgens meldden diverse media dat ze een gezwel in haar keel zou hebben. Daar is dus niets van waar. "Onthoud.... geloof het wanneer je het uit mijn mond hoort", zo drukt Janet haar fans op het hart met haar nieuwe verklaring.

De popster moest in oktober op doktersadvies al enkele concerten uitstellen. Wat haar precies mankeert heeft ze nooit willen prijsgeven. Ook nu wil ze volgens haar team niets zeggen over haar gezondheid. "Maar vanwege de grote zorgen over heel de wereld, zal ze snel een persoonlijk bericht vrijgeven", zo luidde een boodschap op Twitter woensdag 6 Jan 2016.


Bron: www.telegraaf.nl/prive