Energetische ontspanning in het Vicki Brownhuis te 's-Hertogenbosch op 12 Juni 2020.

12-06-2020 10:00

                                     

                               Energetische ontspanning Ontspanning:


Als je te horen krijgt dat je kanker hebt dan kan dat veel emoties teweeg brengen. Er kan sprake zijn van een alles overheersende overlevingsperiode waarin weinig ruimte voor ontspanning en bezinning is. Je hebt het gevoel de regie over het eigen leven en het vertrouwen in eigen lichaam kwijt te zijn. Geestelijk en lichamelijk ben je uit balans.


Het gehele familie- en gezinssysteem trilt mee in deze moeilijke fase waardoor ook zij uit balans raken. Dit 'uit balans zijn' kan blokkades in het lichaam veroorzaken die zowel mentaal als fysiek belemmeringen met zich meebrengen.


Een Energetische Ontspanning sessie helpt blokkades op te ruimen en het energieveld weer in balans te brengen. Er ontstaat een moment van rust, ontspanning en loslaten en weer contact maken met wie je werkelijk bent. Dit is nodig om heftige periodes aan te kunnen en om te kunnen reageren vanuit je eigen kracht.


Hoe werkt Energetische ontspanning? 


Je ligt gekleed op een behandeltafel of zit gekleed op een stoel. De sessie is gericht op de werking van energie in en om je lichaam. Middels handoplegging of strijkende bewegingen vlak langs of op (grote) afstand van je lichaam worden blokkades op een zachte manier in beweging gebracht en zal positieve energie zijn weg vinden naar de plek die dit het hardst nodig heeft. De werking van energie kan voelbaar zijn als warmte, koelte, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom gevoel.


Het is een natuurlijke en veilige werkwijze zonder bijwerkingen geschikt voor alle leeftijden en kan uitstekend samen gaan met behandelingen in het reguliere circuit of juist als extra aanvulling daarop.


Soms voel je tijdens de sessie niets, maar dat zegt niets over het effect ervan. Je lichaam is 'wijs' en zal de energie op eigen wijze verwerken. Je hoofd raakt 'leeg', de energie neemt toe, er ontstaat een prettig gevoel van welzijn door de lichamelijke en geestelijke balans.


Energetische ontspanning @ Vicki Brownhuis


Data + Tijd:  • 3 april 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.
  • 24 april 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.


  • 8 mei 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.
  • 29 mei 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.


  • 12 juni 2020
  • 26 juni 2020


De aanvangstijden zijn 10:00, 11:00 of 12:00 uur.

De massage duurt een 45 minuten.


Door:

De Energetische ontspanning wordt gegeven door Yvonne Mirer.

Ze heeft een praktijk voor Natuurgeneeskundig Energetische Therapie.


Yvonne stemt de sessie met aandacht op jou persoonlijk af. Zij draagt zorg voor veiligheid en comfort met aandacht voor je fysieke en geestelijke gesteldheid op dat moment. Yvonne ontmoet je graag voor een moment van ontspanning, opladen en balans.


Kosten:

€4,- per keer.


Contact:

Tel: 0736148550


Aanmelden:

  • Massage is op afspraak.

  • Meld je aan op tel  (073) 614 8550., zodat wij je kunnen indelen op een beschikbaar moment.

  • Je kunt je ook aanmelden via de website van het Vicki Brownhuis, kijk hiervoor in de activiteitenkalender bij de juiste datum en tijd.

  • Je ontvangt hiervan een bevestiging.


Adres + Tel:

Vicki Brownhuis,

Aartshertogenlaan 469,

5213 JA 's-Hertogenbosch.

Tel: (073) 614 85 50
Bron: www.vickibrownhuis.nl