Ernstig zieke Fenna (7) verrast door Mickey Mouse met mand vol cadeaus.

02-05-2020 18:02


Auteur: Diederik Wentink - wnl.tv   
Stichting Make-a-Wish vervult normaal gesproken wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte, maar door de coronacrisis en de intelligente lockdown kan de organisatie dit niet meer doen. Ook de 7-jarige Fenna Langerak zag hierdoor haar reis naar Disneyland Parijs in duigen vallen. In samenwerking met Omroep WNL werd zij vanmorgen verrast in Goedemorgen Nederland.


Verslaggever Jill Bleiksloot belde aan bij Fenna in het Utrechtse IJsselstein. Fenna lijdt sinds vorig jaar aan leukemie en heeft sindsdien zware chemotherapie gehad. Door de coronacrisis krijgt ze deze nu thuis door haar ouders toegediend. Ondanks de zware chemokuren is ze positief en houdt ze van dansen, zingen en vooral van Disney. Daarom kwam Jill niet met lege handen.


'Superleuk'

Om de hoek stond namelijk een Mickey Mouse-mascotte met een mand vol Disney-cadeaus. Fenna werd gevraagd om heel hard 'Mickey' te roepen en toen verscheen hij. 'Superleuk' vindt ze de verrassing. Fenna, die haar opa en oma heel erg mist, heeft voor kinderen ook nog een goed advies: "Niet meer logeren bij je opa en oma."


Stuur een kaartje!

Iedereen stuurt een kaartje. Wilt u ook iemand een gratis kaartje sturen? Dat kan. Klik hier.


Wilt u Make-a-Wish steunen? Doneer dan via een speciaal aanbod van WNL. Klik hier.Bron: www.wnl.tv