Ex-kankerpatientje (3) is bruidsmeisje op bruiloft van donor.

04-07-2018 21:00


Auteur: Marlie van Zoggel - lindanieuws.nl/snacks
Toen de Amerikaanse Hayden Hatfield Ryels het bericht ontving dat haar beenmerg een match was voor een baby met leukemie, twijfelde ze geen moment. Jaren later vroeg ze het, inmiddels 3-jarige, meisje haar bruidsmeisje te zijn. 


Na transplantatie nu bruidsmeisje:

Skye werd net voor haar eerste verjaardag gediagnosticeerd met leukemie. Mede dankzij twee beenmergtransplantaties ging het die goede kant op met het meisje. Skye's moeder is Hayden Ryels - vanzelfsprekend - dankbaar. Zo zegt ze tegen ABC News. : "Zonder de beenmergtransplantatie was Skye er nu niet meer geweest."


Uitnodiging voor bruiloft:

Maanden na de transplantatie ontvingen haar ouders een brief van de donor die contact zocht. Al snel begonnen de twee families berichten uit te wisselen. Op de derde verjaardag van Skye lag er een kaart in de brievenbus van Hayden. In de kaart zat een briefje verstopt met de vraag of Skye bruidsmeisje wilde zijn op haar bruiloft. Nadat het meisje door haar artsen officieel 'schoon' was verklaard, stapte ze samen met haar ouders in het vliegtuig.
Ontmoeting:

Tijdens het diner, voorafgaand aan de grote dag, ontmoetten de twee elkaar voor het eerst. "Ik liep naar haar toe, ging op mijn hurken zitten en kon alleen maar lachen," vertelde Hayden na haar bruiloft aan ABC News. Skye's moeder verwacht dat de twee elkaar ook in de toekomst blijven zien: "Zij heeft Skye's leven gered, ze zal áltijd onderdeel van ons leven zijn."


Voor de Video van Linda nieuws klik hierBron: www.lindanieuws.nl