Fan van André van Duin? Dan wil je deze puzzel hebben, waarmee je het KWF steunt.

08-04-2022 20:14

 

 

Auteur: TARA STOKDIJK - libelle.nl/shownieuws

 

 

André van Duin.

Beeld: BRUNOPRESS/ARJOFRANK FOTOGRAFIE.

 
 
 
 
 
Als je dol op André van Duin én puzzelen bent, hebben we leuk nieuws voor je: er is nu een heuse André van Duin-puzzel te koop. En een deel van de opbrengst daarvan gaat naar een goed doel dat de presentator en komiek nauw aan het hart ligt.
 
 
Puzzelaars klaar? Puzzelen maar!
 
 
 
 

ANDRÉ VAN DUIN-PUZZEL:


Striptekenaar René Leisink heeft ter ere van de 75e verjaardag van André een tekening gemaakt met maar liefst veertig typetjes erop. Van zijn karakter Willempie tot Heel Holland bakt: alles uit de carrière van André komt voorbij. Niet alleen de typetjes uit de oude doos komen aan bod, maar bijvoorbeeld ook het nummer Voor altijd dat hij onlangs met zanger Danny Vera opnam én zijn prachtige toespraak die hij vorig jaar bij de Dodenherdenking hield. En dat maakt de puzzel heel actueel.
 

 

 

OPBRENGST NAAR KWF:


De puzzel bestaat uit duizend stukjes en kost € 17,95. Hier kun je hem kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding, een doel dat André nauw aan het hart ligt. Hij verloor zijn man Martin aan de gevolgen van botkanker en kreeg kort daarop zelf darmkanker, waar hij gelukkig van genezen is.

 

 

De Tekst gaat verder onder de Foto:

 

 

De André van Duin-puzze.

Beeld Bruna.

 
 
 
 
 
André vierde zijn 75e verjaardag op 20 februari 2022. Daar werd uitgebreid bij stilgestaan. De beste man kreeg niet alleen een eigen puzzel, maar ook een eigen duin en een eigen tulp. Ook op tv werd er veel aandacht besteed aan de feestelijke dag.

Martin Elferink is het ontbrekende puzzelstukje van André van Duin. Voor zijn overlijden, schreef hij deze mooie woorden voor André op.

 

 

Voor de Video van dit Artikel klik hier