Fantastische nieuwe prijzen in loterij voor KiKa!

05-03-2020 17:20


Eind januari 2020 berichtte deze krant voor het eerst over de loterijactie voor KiKa, opgezet door huisarts Fleur Vriend uit Delfgauw. Fleur gaat in november 2020 de marathon van New York rennen voor KiKa. Uiteraard is het doel van die ongetwijfeld lange 42,195 kilometers een fenomenaal bedrag bij elkaar te lopen voor KiKa.   


Fleur begon de loterij in januari 2020 al met een heel aantal geweldige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers uit Pijnacker en Delfgauw. Na het artikel in de Telstar/Eendracht is Fleur zelfs benaderd door meerdere ondernemers uit onze regio die aangeboden hebben om ook een prijs beschikbaar te maken voor de loterij. Zo is er o.a. een massage beschikbaar gesteld door Miriam massagepraktijk uit Delfgauw, RoBoWeb Pijnacker steunt de actie op meerdere fronten en Tom Bazuin uit Delfgauw, eigenaar van cateringbedrijf Just BBQ&Tapas, heeft een uitzonderlijke prijs mogelijk gemaakt. Iedereen die een lot koopt maakt dankzij Just BBQ&Tapas nu ook kans op een volledig verzorgd tapasbuffet voor 8 personen ter waarde van 200 euro! AfbeeldingFleur is sprakeloos door alle steun aan deze actie voor KiKa. 'Ik had natuurlijk nooit verwacht dat er zoveel mooie prijzen te winnen zouden zijn toen ik begon met deze actie. Je hoopt op een paar prijzen, maar je verwacht nooit dat er uiteindelijk meer dan 30 prijzen gaan zijn waaronder zelfs een volledige hotelovernachting en een tapasbuffet t.w.v. 200 euro.' 


Fleur verkoopt haar loten nog steeds ook gewoon aan de deuren in Delfgauw. 'Ik gooi, vaak met hulp van mijn kinderen Daniël en Julian, een dag van tevoren een briefje bij de bewoners in de brievenbus met informatie over de actie en wanneer ik langs kom om loten te verkopen. De reacties van de mensen aan de deur zijn geweldig. Je moet in je achterhoofd houden dat die mensen mij natuurlijk helemaal niet persoonlijk kennen hè! En dat ze toch een onderdeel willen zijn van deze loterij door soms wel 5 loten te kopen is hartverwarmend!' 


Mensen hebben nog een ruime drie weken de tijd om hun loten te kopen en KiKa te steunen terwijl ze kans maken op alle geweldige prijzen.


Op 2 April 2020 is de trekking van de winnaars en weet Fleur hoeveel geld er bij elkaar gehaald is voor KiKa.


'Op dit moment staat de teller op ruim 7000 euro. De reis- en verblijfskosten in New York ga ik zelf betalen, dat vind ik niet meer dan logisch.' Daardoor gaat de opbrengst van de loterij volledig naar KiKa. Doneer!

Steun de actie nu het nog kan!


Ga voor meer informatie en het online kopen van je lot(en) naar www.runforkikamarathon.nl/fleur-vriend-new-york-2020.


Bij vragen kan je Fleur ook een email sturen op fleurlooptvoorkika@hotmail.com
 

Bron: www.telstar-online.nl/nieuws/actueel