Feestvierdaagse bij jubilerend beweegcentrum Formupgrade. Met lezing van Ard Schenk en geldinzameling voor KWF Kankerbestrijding.

01-07-2021 17:15Auteur: Redactie - ad.nl/arnhemFormupgrade-eigenaar Thomas Verheij zet zich onder andere in om Arnhemmers van hun overgewicht af te helpen door een gezonde leefstijl te propageren.

Formupgrade-eigenaar Thomas Verheij zet zich onder andere in om Arnhemmers van hun overgewicht af te helpen door een gezonde leefstijl te propageren. 

Foto: Erik van 't Hullenaar.


ARNHEM - Het Arnhemse beweegcentrum Formupgrade bestaat donderdag 1 juli 2021 op de kop af tien jaar. Dat is een mijlpaal die eigenaar Thomas Verheij en zijn collega's, samen met alle leden en niet-leden, uitgebreid willen gaan vieren. Het jubileumfeest duur van 1 tot en met 4 juli 2021 en vindt plaats in zowel het centrum in Arnhem-Noord (Onder de Linden) als in de nieuwe vestiging in Arnhem-Zuid (Koppelstraat).Op het programma staan onder andere een dancemarathon en een spinningmarathon. Beide evenementen elke dag van 9.00 tot 17.00 uur. Met ieder uur een andere les op muziek en ieder half uur plek voor twee bezoekers om te fietsen op de spinningfiets, met kans op een gratis spinning outfit.


Één jaar gratis sporten:


Op zaterdag komt voormalig olympisch schaatskampioen Ard Schenk naar Formupgrade voor een lezing. Verder is er nog een 'Run 4 cancer', van de locatie in Arnhem-Noord naar de locatie in Arnhem-Zuid en terug. Ook zijn er groepslessen voor ouder met kind en een inloopspreekuur bij fysiotherapeut en leefstijlcoach. 


Tijdens de feestdagen gaat Formupgrade geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Door een stempelkaart te kopen à 5 euro dragen bezoekers bij aan het goede doel en maken ze tevens kans op prijzen, waaronder één jaar gratis sporten. 
Bron: www.ad.nl