Ferry Maat wacht op tweede operatie voor huidkanker.

10-09-2021 11:56Dj Ferry Maat zit in zijn thuisland Bonaire in afwachting van een tweede operatie vanwege zijn huidkanker. Hij moet daarvoor naar buureiland Curaçao vliegen. Een week geleden ging hij daar ook al onder het mes. Dat deelt de dj, bekend van zijn - tegenwoordig online - Soulshow, op Facebook.Foto: ANP / ANNEKE JANSSEN.

"Soulshow vrienden, precies een week geleden ging ik op Curaçao onder het mes zoals dat heet. Het is vandaag weer donderdag en ik ben thuis op Bonaire in afwachting van een tweede operatie waarvoor ik opnieuw naar onze buren zal vliegen", schrijft hij. Hij voegt daaraan de hashtag huidkanker toe. Tegelijk meldt hij dat hij de dag ervoor wel een nieuwe Soulshow heeft kunnen opnemen.


Fans steken hem een hart onder de riem met allerlei lieve berichtjes. Ze wensen hem sterkte en een spoedig herstel. Het is niet de eerste keer dat de Nederlandse dj, die zich in Bonaire heeft gevestigd na een lange radiocarrière in Nederland, in het ziekenhuis belandt vanwege huidkanker. In 2016 schreef hij al op Facebook dat hij vaker last had van huidkanker, maar dat het die keer 'serieus mis' was. Ook toen werd hij geopereerd.
Bron: www.telegraaf.nl/entertainment