Fien Vermeulen krijgt flinke tegenslag te verwerken.

09-03-2020 19:33               

Beeld: Instagram @fienvermeulen.

Fien Vermeulen (28) deelt deze morgen een bijzondere foto op Instagram. Zelf noemt ze de het de 'pijnlijkste en mooiste foto' die ze heeft. De radio-dj is al zeven jaar schoon van kanker, maar nu heeft haar moeder te kampen met de vreselijke ziekte."Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn"


De nieuwslezeres van Qmusic beschrijft de afgelopen weken als een achtbaan. "Wat ben ik trots op ons gezin dat we het nog steeds samen doen", schrijft ze bij een intieme foto uit het ziekenhuis. "Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn. Gek dat je elkaar dan zo begrijpt, met en zonder iets te zeggen."


    

        

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igmar Felicia reageert op breuk Fien Vermeulen.

    

        


Fien weet dan ook precies wat haar moeder doormaakt: "Gelukkig is er ook zoveel liefde, en vertrouwen. Blij dat ik je hand kan vasthouden zoals jij altijd bij mij deed en nog steeds doet."


En hoewel ze het enorm eng vindt om dit berichtje te delen, wil ze ook graag een voorbeeld zijn. De presentatrice krijgt namelijk ontzettend veel steun van haar volgers. Zo laat ze weten elke dag mooie, maar verdrietige verhalen te krijgen in haar inbox. "In de eenzaamheid die met kanker of ander verdriet gepaard gaat, hoort ook verbinding", schrijft ze dan ook. "De eenzaamheid is er, maar daar ben je nooit alleen in. Er is altijd iemand met wie je dat samen kunt voelen, al is het maar door iets te vertellen."
            

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien Vermeulen wordt soms gek van positiviteit.

    Bron: www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz