Fight Cancer Night gaat voor editie vier en zoekt deelnemers.

16-10-2021 18:39
BOERDONK: 'Het boksevenement Fight Cancer Night in Boerdonk keert in 2022 terug voor een vierde editie. Begin september vond de derde editie plaats. Dit was een groot succes met een recordopbrengst van 67.500 euro. De organisatie heeft daarom besloten door te gaan.


Een groot aantal deelnemers heeft zich al aangemeld of hebben interesse getoond. "We zoeken ondernemers of afvaardigingen namens een onderneming die willen strijden tegen kanker en tegelijkertijd fitter willen worden. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens te maken gehad met kanker. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met ondernemen dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Iets wat wordt gecombineerd in dit evenement", laat Antoon Donkers namens de organisatie weten.


Tegenstander:


De organisatie zoekt 12 tot 16 deelnemers die vanaf begin 2022 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Op basis van ervaring, kwaliteit en gewicht wordt uiteindelijk een tegenstander gezocht. Gebokst wordt er natuurlijk in een echte boksring. Donkers vervolgt: "Als je verbonden bent met een bedrijf en je bent zelf niet de echte ondernemer achter het bedrijf mag je worden afgevaardigd. Let wel: het bedrijf zelf moet er natuurlijk wel van weten en hier achter staan." De finale is op zaterdag 3 september 2022. Met echte opkomstmuziek, opkomstdames, een ringarts, professionele jury, Jeroen Post als ringspreker en de bekendste scheidsrechter van Nederland Joop Ubeda. Ook dit jaar is gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goede doelen.


Interesse of vragen? Mail naar: info@fightcancernight.nl
Bron: www.kliknieuws.nl