Frank Neuville (51), PR-manager Marktrock Poperinge, overleden.

13-03-2022 18:15

 

 

Auteur: Laurie Bailliu - hln.be/poperinge

 

 

Frank Neuville (51), PR-manager Marktrock Poperinge, overleden.

Foto: Michael Depestele.

 
 
 
 
 
 
POPERINGE: Poperingenaar Frank Neuville (51) is op 10 maart  2022 overleden aan de gevolgen van kanker. Hij was de PR-manager van Marktrock Poperinge. De organisatie draagt de 35ste editie op aan Frank.
 
 
“Het is met heel veel pijn in het hart dat we afscheid nemen van onze PR-manager”, meldt voorzitter Bart Decrock, in naam van het voltallige bestuur van Marktrock Poperinge. “Frank werkte steeds met hart en ziel mee om Marktrock te organiseren. Hij streefde telkens naar perfectie. Bij deze willen wij hem nog eens enorm bedanken voor al de jaren dat hij voor een topaffiche van Marktrock zorgde. Het ga je goed hierboven. Sta ons toe nog even die stilte te verbreken op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus om een groot man als jij te eren”, klinkt het bij het bestuur van Marktrock Poperinge.

In juni vorig jaar werd kanker vastgesteld bij Frank. Eind september ging het weer even de goede kant op, maar helaas werden er uitzaaiingen ontdekt, waarna Frank weer chemo kreeg. Hij bleek niet sterk genoeg meer om de kanker te verslaan. Naast een grote liefde voor muziek hield Frank ook van mountainbiken en fotografie.

 

 

 

Er wordt afscheid genomen van Frank in de Sint-Bertinuskerk in Poperinge op zaterdag 19 maart 2022 om 10 uur. 

De bijeenkomst en rouwgroet in de kerk starten vanaf 9.45 uur.

 
 
 
 
Bron: www.hln.be