Frits Sissing en André van Duin presenteren Nederland staat op tegen kanker.

13-07-2020 18:39Auteur: Niels van Arkel - gids.tv

Van Duin heeft speciale voorshow:


Op woensdag 19 augustus 2020 vindt op verschillende locaties in Nederland de tiende editie van de liveshow Nederland staat op tegen kanker plaats. Frits Sissing zal dit jaar de bijzondere liveshow presenteren. De avond begint met een speciaal voorprogramma met André van Duin: André staat op, dat om 20.30 uur op NPO 1 te zien is.
Nederland staat op:

Bekende en onbekende Nederlanders delen hun ervaringen met de ziekte en vormen samen een menselijk lint door heel Nederland van personen die letterlijk opstaan tegen kanker.Ook zijn er optredens van onder anderen Kensington, Miss Montreal en André Hazes.


André staat op:

André van Duin laat de mooiste momenten uit tien jaar Nederland staat op tegen kanker zien en koppelt verleden, heden en toekomst van de kankerbestrijding aan elkaar in een indrukwekkend verhaal.


André verloor zijn man Martin Elferink begin dit jaar aan kanker en weet dus als geen ander wat de gevolgen van deze ziekte kunnen zijn.


"Ik heb zelf de afgelopen jaren ook meermalen meegewerkt aan het programma, soms als typetje, soms gewoon als mezelf. Het belooft een mooi document te worden", aldus van Duin.


André staat op is op woensdag 19 augustus 2020 om 20.35 uur te zien op NPO 1.


Nederland staat op tegen kanker is op woensdag 19 augustus 2020 om 20.55 uur te zien op NPO 1.
Bron: www.gids.tv