Geef kleur aan een vreselijke rotdag van kinderen met kanker.

04-06-2021 10:57


De zomer is in aantocht en we kijken er met z'n alle naar uit om weer lekker op pad te gaan. Toch is de vakantieperiode niet voor iedereen leuk. Kinderen die kanker hebben kunnen door de behandelingen ook vreselijke rotdagen hebben. Steun deze kinderen door de groene bicone kraal te adopteren en geef kleur aan een vreselijke rotdag.Kralen vol betekenis:


De Kanjerketting is een kleurrijk initiatief dat door de Vereniging Kinderkanker Nederland in het leven is geroepen. Dit biedt kinderen een lichtpuntje tijdens de behandelingen van kanker. Ieder kind heeft zijn eigen, unieke verhaal en de Kanjerketting maakt dit tastbaar. Kinderen met kanker krijgen per behandeling, onderzoek of gebeurtenis een speciale kraal die symbool staat voor wat ze allemaal moeten doorstaan. Als een kind bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook een rotdag heeft, mag hij of zij een groene bicone kraal aan hun Kanjerketting rijgen, deze staat namelijk symbool voor een vreselijke rotdag.Steun dit kleurrijke initiatief:


De Vereniging Kinderkanker Nederland zet zich jaar en dag in om kinderen met kanker te ondersteunen tijdens hun behandelingsperiode. De Kanjerketting die kinderen krijgen, beschikt over handgemaakte kralen van fimoklei. Deze kralen worden speciaal voor onze vereniging geproduceerd. Wij willen ieder kind met kanker een lichtpuntje bieden, daarom is de Kanjerketting gratis. Ook de Kanjerkralen worden hen aangeboden ter steun tijdens de behandeling. Dat betekent wel dat wij met dit initiatief afhankelijk zijn van donaties en adopties van Kanjerkralen.Doneer of adopteer een Kanjerkraal:


Help jij ons ook om kinderen met kanker te steunen met de Kanjerketting? Geef kleur aan de rotdagen van kinderen met kanker en adopteer de groene bicone kraal! Wil je geen kraal adopteren, maar wel dit kleurrijke initiatief steunen? Doneer dan een zelfgekozen bedrag aan de Kanjerketting.

Bron: www.kinderkankernederland.nl/nieuws