Geen leukemie meer gevonden in beenmerg Pim, zoektocht naar donor gaat voort.

10-06-2018 16:07


Auteur: Redactie - ad.nl/tilburg 

Laura en haar Pim.

Foto: Facebook.TILBURG - Voorzichtig goed nieuws voor Pim Trommelen en Laura van der Weide uit Tilburg. Na een tweede chemokuur zit er geen leukemie meer in het beenmerg van Pim. "We zijn heel voorzichtig, maar deze boost was zeker nodig", schrijft Laura op Facebook. 

Het beenmerg moet zich nu gaan herstellen en de zoektocht naar een geschikte stamceldonor gaat door. "Ik hoop zo erg dat er iemand tussen zit", schrijft Laura. 


In mei 2018 kwam het Tilburgse stel in het nieuws na een emotionele oproep van Laura, waarin ze schreef over de ziekte van Pim en de zoektocht naar een stamceldonor. Het leverde tienduizenden nieuwe stamceldonoren op bij het Nederlands Centurm voor Stamceldonoren, maar het is nog altijd zoeken naar de juiste match voor Pim. 


Na het goede nieuws van afgelopen vrijdag werd Pim erg ziek. "Vannacht was heel hectisch en nu zijn we beide op onze eigen manier aan het bijkomen. Ook willen we iedereen bedanken voor alle lieve kaartjes en steun! In deze tijd merken we hoeveel lieve mensen er zijn", besluit Laura op Facebook. 
Bron: www.ad.nl