Gespreksgroep voor mensen met uitgezaaide borstkanker – grotendeels online of bij Viore Centrum. / Elke tweede donderdag van de maand.

10-02-2022 10:30

                            

 

 

 

Gespreksgroep voor mensen met uitgezaaide borstkanker – grotendeels online:

 
 

Jaarlijks krijgen circa 17.300 mensen borstkanker. Van hen krijgt 1 op de 5 te maken met uitzaaiingen op afstand. Vanaf dat moment gaat de ziekte een nieuwe fase in. Genezing is meestal niet meer mogelijk, behandeling vaak gelukkig nog wel. Iedereen gaat daar op een eigen manier mee om. Soms is het moeilijk om er met je partner, familie en vrienden over te praten. Zij willen alles voor je doen, maar begrijpen wat je voelt, is voor hen soms moeilijk. Met lotgenoten is dat anders. Zij weten wat je doormaakt. Met hen kun je angst en verdriet delen, praktische dingen bespreken, over de toekomst praten, samen lachen en vooral: steun vinden bij elkaar.


Daarom organiseert Borstkankervereniging Nederland gespreksgroepen. Deze worden begeleid door professionele gespreksleiders. We nodigen mensen met uitgezaaide borstkanker van harte uit om hieraan deel te nemen. Een keertje komen kijken of het iets voor je is, kan natuurlijk ook.

 

De gesprekken zijn onder begeleiding van een ervaren coach. Kosten voor deelname aan de bijeenkomsten bij Viore bedragen €5,-, inclusief koffie en thee. Deelname aan de digitale bijeenkomsten is gratis voor leden van Borstkankervereniging Nederland.

 

 

 

Data + Tijd:

 

De gespreksgroepen zijn iedere tweede donderdag van de maand van 10:30-12:00 uur. Ongeveer 8 keer per jaar; waarvan 6 keer online en 2 keer op locatie bij Viore in Hilversum. Na afloop van die bijeenkomsten kun je napraten aan de tafel in de huiskamer met een kop soep.

 

 

 

Kosten:

Gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de soep wordt natuurlijk gewaardeerd.

 
 
 
 
 

Meer informaite:

Meer informatie over de gespreksgoep lees je hier

 

 
 

Aanmelden:

Wil je deelnemen aan de gespreksgroep dan kun je mailen naar aanmelden@viore.org om je aan te melden.

 
 
 

 

Adres + Tel:

Viore Centrum.

Oosterengweg 44,

1212 CN Hilversum.

Tel: 035 - 68 53 532

E-mail: info@viore.org   

 

 

 

Bron: www.viore.org