Goede voornemens? Koop een lot in de VriendenLoterij en steun Longkanker Nederland.

26-12-2021 19:07

Het is bijna kerst. De tijd van gezellig samenzijn, al dan niet op afstand. En de tijd om het jaar feestelijk af te sluiten en vooruit te kijken naar 2022. Het is ook de tijd van goede voornemens. Denk daarbij eens aan ons. Wist je dat je Longkanker Nederland kunt steunen door het kopen van een lot in de VriendenLoterij? Jij maakt kans op mooie prijzen en wij kunnen meer mensen met longkanker en hun familie helpen. Het is de moeite meer dan waard!


Longkanker Nederland is sinds kort aangesloten bij de VriendenLoterij. Vanaf nu kun je een lot kopen en daarmee geld inzamelen voor onze organisatie.


Met jouw lot:


Zorg je ervoor dat minimaal 40% van de inleg ten goede komt aan Longkanker Nederland


Maak je kans op geweldige prijzen! Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-


Ontvang je als deelnemer in de VriendenLoterij een VIP-KAARTHiermee heb je gratis toegang bij ruim 125 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit.Wil je Longkanker Nederland graag steunen via de VriendenLoterij ?


Dit kan op de volgende drie manieren:


Ja, ik koop meteen een lot via de website en steun Longkanker Nederland:


Klik op deze link en volg de stappen. Kies je voor deze optie? Dan speel je de eerste maand gratis mee!
Ik heb al een lot in de VriendenLoterij. Maar wil graag Longkanker Nederland steunen:


Dat kan met jouw lot! Je kunt Longkanker Nederland als goed doel kiezen en blijven meespelen. Je hoeft geen nieuw lot te kopen. Bel met de klantenservice van de VriendenLoterij om het goede doel van jouw lot op Longkanker Nederland te zetten. Je kunt de Klantenservice bereiken op: 088 - 020 1020.
Ja, ik wil een lot. Bel mij in januari 2022 om het lot te activeren:


Geef jouw naam en telefoonnummer aan ons door via info@longkankernederland.nl
We laten je weten wanneer we jou in januari bellen. Je wordt 's avonds gebeld. Kies je voor deze optie? Dan krijg je een cadeaukaart ter waarde van 20 euro!Help ons mee en koop een lot. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we nog meer mensen met longkanker kunnen helpen!


Alvast bedankt!Ja, ik koop een lot in de VriendenLoterij en steun Longkanker NederlandIn 2022 kost een lot 14,50 euro per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar. Je kunt elk moment opzeggen.


Kijk voor meer informatie over de speluitleg op de website van de VriendenLoterij.
Bron: www.longkankernederland.nl