Gratis verwenmoment voor mensen met kanker.

09-03-2022 17:49

 

BEDRIJFSBERICHTEN.

 

eigenaresse Tamara Leijstra.

 

 

 

 

In samenwerking met stichting Look Good Feel Better wordt een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’ georganiseerd voor mensen met kanker. Je kunt bij praktijk Elements in Bodegraven terecht om een afspraak te maken voor een heerlijke verwenbehandeling. Deze ervaring laat je weer even gewoon jezelf zijn. Een moment van ontspanning bij de huidcoach maakt het verschil! De behandelingen vinden plaats vanaf 17 maart en zijn bedoeld voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan 12 maanden geleden is. 

 

 

Wil je jezelf of iemand anders opgeven? Neem dan contact op via info@praktijkelements.nl of bel 06-52118935.

 

 

In samenwerking met stichting Look Good Feel Better wordt een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’ georganiseerd voor mensen met kanker. Je kunt bij praktijk Elements terecht om een afspraakje maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper van je huid. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat je weer even gewoon jezelf zijn. Een moment van ontspanning bij de huidcoach maakt het verschil! 

 

 

De behandelingen vinden plaats vanaf 17 maart  2022en zijn bedoeld voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan 12 maanden geleden is. 

 

Zou je jezelf of iemand anders willen opgeven neem dan contact op via info@praktijkelements.nl of bel 06-52118935. 

Praktijk Elements, Prins Hendrikstraat 14 Bodegraven.

 
 
 
 
Bron: www.kobr.nl