Hans Klok bij ontvangst marathonfietsster in het Inloophuis in Santpoort-Noord. ’Dit is waar het in het leven echt om draait’.

25-05-2021 20:42Hans Klok.

archieffoto Julie Blik fotografie.

SANTPOORT-NOORD:


Voormalig kankerpatiënte Eveline van der Werff bezoekt 2 juni 2021 het Inloophuis Kennemerland in Santpoort-Noord. Zij wordt om 13 uur ontvangen door illusionist Hans Klok.


Eveline van der Werff uit Noordwijkerhout komt langs als onderdeel van haar gesponsorde missie om in zes weken tijd langs te gaan bij 75 van dergelijke tehuizen voor kankerpatiënten. Vanwege corona zitten veel tehuizen in financieel zwaar weer.


Aan de hand van een persoonlijk verhaal over zijn aan kanker overleden assistente Nathalie Hoop wil Hans Klok bij het bezoek de belangrijkheid van dergelijke huizen onderstrepen. ,,Nu eens geen kaartentruc of het doorscheuren van kranten. Dit is waar het in het leven echt om draait."


Plaid:


De magiër heeft onlangs voor een Kika-actie (Kinderen met Kanker) een plaid gebreid voor een online-veiling van de Heemskerkse Sarah Ruijter. De plaid bracht vijftig euro op.


Geld doneren voor de fietsmissie kan via www.evelienvanderwerff.info en https://acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff/huisinactie
Bron: www.ijmuidercourant.nl