Help je mee? KWF zoekt collectanten in Baarn Collecteweek 5 t/m 11 sept 2021.

11-06-2021 19:33Het KWF-collecteteam zoekt vrijwilligers die in de week van 5 september t/m 11 september 2021 willen collecteren. Ook dit jaar is het heel belangrijk om geld op te halen voor kankeronderzoek en -zorg. Door de coronacrisis zijn er in 2020 4.000 minder kankergevallen vastgesteld, maar dat betekent niet dat er ook daadwerkelijk minder mensen kanker hebben gekregen. "Naar verwachting lopen er duizenden mensen rond met onontdekte kanker. Voor die mensen is het belangrijk dat zorg weer op volle sterkte komt." Mobiel collecteren:


In de week van 5 t/m 11 september 2021 gaan 80.000 collectanten in heel Nederland langs de deuren om geld op te halen. Voor het eerst dit jaar gebeurt dat in Baarn compleet digitaal. Dat betekent dat we geen contant geld meer ophalen, maar dat mensen een QR-code kunnen scannen aan de deur.


Collecteren kost je slechts 2-3 uurtjes, in je eigen buurt. Steeds beter behandelen:


KWF financiert nu ruim 600 onderzoeken. Hierdoor groeit de kennis over kanker elke dag. "We kunnen kanker steeds beter behandelen. Nu overleeft gemiddeld 65% van de patiënten de eerste 5 jaar. Bij de oprichting van KWF was dit slechts 25%." Meld je aan:


Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, Meld je aan via www.kwf.nl/collecteermee Bron: www.baarnschecourant.nl/deeljenieuws/nieuws