Here Comes Honey Boo Boo-ster heeft kanker in vergevorderd stadium.

01-04-2023 17:02

 

 

Entertainment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De familie van Alana Thompson (17), ook wel bekend als 'Honey Boo Boo', gaat momenteel door een moeilijke tijd. Anna 'Chickadee' Cardwell (28), de oudere halfzus van Alana blijkt kanker te hebben. Alana laat bevestigt het verdrietige nieuws deze week op haar Instagram.
 
 
 

"Ja, ik ben heel beroemd maar dat betekent niet dat mij of mijn familie geen erge dingen kunnen overkomen" 

 
 
 
In een Instagram Story deelt Alana een TMZ-artikel waarin het nieuws naar buiten wordt gebracht met de tekst: 'En dit is wat ik bedoel als ik zeg dat je nooit weet wat iemand privé doormaakt, ongeacht hoe beroemd ze zijn. Ja, ik ben heel beroemd maar dat betekent niet dat mij of mijn familie geen erge dingen kunnen overkomen.'
 
 
 
In het TMZ-artikel staat dat Alana is gediagnosticeerd met kanker in stadium 4. Dit betekent dat er al uitzaaiingen zijn in andere organen. De kanker zou onder andere in haar lever, nieren en longen zitten en in januari bij haar zijn vastgesteld nadat ze langere tijd last had van buikpijn. Ze zou afgelopen maand haar eerste ronde chemotherapie hebben gehad en haar familie is 'hoopvol' dat ze het gaat overleven.